Venta de Carbó a Viladecans

A Llenyes Polinyà oferim un servei integral en la venda de llenya a Viladecans, així com també venda de carbó i pèl·let, per particulars, restuarants, estacions de servei, botigues, supermercats…

Tenim llenya de  faig ,  alzina  roure  olivera  i  pi .

Adaptem característiques com el tipus de llenya, el tall i la quantitat a les necessitats dels nostres clients, sempre amb l’experiència i professionalitat que ens caracteritza, oferint un servei de qualitat amb les màximes garanties.

Tenim  servei especial per Restaurants : amb flexibilitat d’horaris i amb cura de que la fusta sigui sempre homogenia (sense barrejes de tipus llenya), estigui sempre seca i tingui la millor qualitat. També adaptem el format d’entrega i la quantitat a més d’oferir servei periòdic automàtic

Tenim  carbons  idonis tant per brasa lliure com per Josper. Tenim:

  • Carbó vegetal
  • Carbó Marabú
  • Carbó alsina
  • Carbó olivera

També disposem de llenyes idoneas per forns de pizzeries, pizzeries napolitanes, llenya de faig per pizzeries…

L’equip de Llenyes Polinyà assessora en tot el procés de compra.  Pregunta’ns tots els teus dubtes! (quin tipus de llenya comprar? quina quantitat de llenya? llenya o pèl·let? en quina època de l’any comprar la llenya i el pellet?…)

Cal saber que no tota la llenya és igual. Les nostres fustes dures com l’alzina, el faig o el roure s’utilitzen sobretot per mantenir el foc i són ideals per a barbacoes, estufes, calderes…

També és important definir una bona ubicació de descàrrega (aprop d’on es cremarà) per la llenya, ja que en ser molt pesada no es podrà moure fàcilment. Nosaltres la podem entrar a la zona designada sota comanda.

Un altre factor important a tenir en compte és la quantitat de llenya, ja que a major quantitat que es compri menor serà el preu.

Es important saber que no s’ha d’acumular llenya per a llargs períodes de temps ja que la llenya segueix el seu procés d’assecat i pot generar brutícia en el lloc on la ubiquem. Per aquest motiu, és important comprar només la llenya que s’utilitzarà durant la temporada.

Així mateix, disposem de  pèl·let premium  amb qualitat garantitzada i  encenalls .

A més a més de vendre llenya Viladecans, també  venem llenya a Polinyà.