Venda de carbó a Tarragona

Contacta’ns al 696 10 20 70

A Llenyes Polinyà oferim un servei integral en la venda de llenya a Tarragona, així com també venda de carbó i pèl·let, per particulars, restaurants, forns de pa, pizzeries, estacions de servei, botigues, supermercats…

Tenim llenya de  faig ,  alzina  roure  olivera  i  pi .

Adaptem característiques com el tipus de llenya, el tall i la quantitat a les necessitats dels nostres clients, sempre amb l’experiència i professionalitat que ens caracteritza, oferint un servei de qualitat amb les màximes garanties.

Tenim  servei especial per Restaurants : amb flexibilitat d’horaris i amb cura de que la llenya sigui sempre homogenia (sense barrejes de tipus llenya), estigui sempre seca i tingui la millor qualitat. També adaptem el format d’entrega i la quantitat a més d’oferir servei periòdic automàtic

Tenim  carbons,    nacionals i internacionals, de primera qualitat, carbons premium, idonis tan per brasa lliure com per tot tipus de forns. Tenim:

  • Carbó vegetal extra
  • Carbó Marabú cubà
  • Carbó alzina
  • Carbó olivera
  • Carbó quebratxo blanc

Granulometria de 20 a 50 mm.

Envasat en sacs de 3, 10 i 15 kg.

També disposem de llenyes idònies per forns de pizzeries, pizzeries napolitanes, llenya de faig per pizzeries…

L’equip de Llenyes Polinyà assessora en tot el procés de compra.  Pregunta’ns tots els teus dubtes! (quin tipus de llenya comprar? quina quantitat de llenya? llenya o pèl·let? en quina època de l’any comprar la llenya i el pellet?…)

Cal saber que no tota la llenya és igual. Les nostres fustes dures com l’alzina, l’olivera i el roure s’utilitzen sobretot per mantenir el foc i són ideals per a barbacoes, estufes, calderes…

I les nostres llenyes toves com el faig i el pi, són llenyes de combustió més ràpida però amb molta més flama, idònies per combinar amb les llenyes dures. El faig és el que s’utilitza per pizzeries i forns de pa.

També és important definir una bona ubicació de descàrrega (aprop d’on es cremarà) per la llenya, ja que en ser molt pesada no es podrà moure fàcilment. Nosaltres la podem entrar a la zona designada sota comanda.

Un altre factor important a tenir en compte és la quantitat de llenya, ja que a major quantitat que es compri menor serà el preu.

És important saber que no s’ha d’acumular llenya per a llargs períodes de temps ja que la llenya segueix el seu procés d’assecat i pot generar brutícia en el lloc on la ubiquem. Per aquest motiu, és important comprar només la llenya que s’utilitzarà durant la temporada.

Així mateix, disposem de  pèl·let Farners amb qualitat garantitzada i  encenalls  de faig.

A més a més de vendre llenya a Tarragona, també  venem llenya a Polinyà.