SOBRE NOSALTRES

El nostre compromís amb l'excel·lència ens impulsa a oferir la millor qualitat de llenya i carbó.

El foc ocupa un lloc especial a les nostres vides, aportant calor, alegria i connexió.

Tenim una passió implacable per oferir productes de carbó i llenya excepcionals que millorin les seves experiències a la graella i al foc.

Cada pas de la nostra jornada, des de l’obtenció dels millors materials fins a l’elaboració curosa de les nostres ofertes, està impregnat de dedicació i entusiasme.

La nostra feina es guia per un compromís amb l'excel·lència i un enfocament centrat en el client.

El nostre procés comença amb l’aprovisionament de materials de primera qualitat, seleccionats amb cura per la seva qualitat i sostenibilitat. A continuació, el nostre equip treballa amb diligència per transformar aquests materials en productes excepcionals, utilitzant tècniques meticuloses i prestant atenció als detalls.

Empresa_Llenyes i Carbons Polinyà
COMPROMESOS AMB LA SATISFACCIÓ DEL CLIENT

Sobre la nostra botiga online

L’adopció del comerç electrònic ens permetrà servir encara millor als nostres valuosos clients.

Com a empresa profundament compromesa amb la satisfacció del client, hem pres la decisió d’ampliar els nostres serveis oferint els nostres productes en línia.

Tot i que continuem oferint els nostres productes a la nostra botiga física i per encàrrec a través de correu electrònic, WhatsApp i telèfon, creiem que el comerç electrònic ens permetrà oferir un servei encara millor als nostres valuosos clients. I ho fem oferint-los una experiència de compra còmoda i fluida des de la comoditat de les seves llars.

En portar els nostres productes de carbó i llenya de primera qualitat a l’àmbit digital, pretenem arribar a un públic més ampli, connectant amb persones que comparteixen la nostra passió per fer barbacoes i crear moments acollidors al costat del foc.

A través de la nostra plataforma en línia, els clients poden explorar fàcilment la nostra oferta de productes, accedir a informació detallada i realitzar les seves compres quan més els convingui.

A més,la nostra botiga en línia ens permet proporcionar recomanacions personalitzades, oferir promocions i respondre ràpidament a qualsevol pregunta o dubte a través d’eficaços canals d’atenció al client.

Estem entusiasmats amb aquest nou capítol i esperem poder oferir els nostres productes excepcionals amb una comoditat inigualable als nostres apreciats clients a través de la nostra plataforma en línia.

LLENYES I CARBONS POLINYÀ

LLENYES I CARBONS POLINYÀ

Direcció

Llenyes i Carbons Polinyà_Gerard Santacana

Gerard Santacana

FUNDADOR
LLENYES I CARBONS POLINYÀ

La nostra empresa es compromet amb l'excel·lència i s'enfoca a satisfer les necessitats dels nostres clients

2013
ANY DE FUNDACIÓ
3000
CLIENTS FELIÇOS
4
PROVEÏDORS DE LLENYA
10
PROVEÏDORS DE CARBÓ
8
MEMBRES DE L'EQUIP
20000
TONELADES VENUDES